Nieuws van The Dutch Cottage

De dagen worden weer korter en kouder. De herfst is begonnen. Bij The Dutch Cottage in het Zeeuwse Serooskerke vond men het tijd voor nieuwe dingen en bezigheden. Zo is in de webshop een nieuwe categorie gekomen met Zeeuwse Knoop-sieraden.

Kiki's babybreiboek krijgt steeds meer vorm. In november zal het boekje uitkomen en het gaat mee naar de Landelijke weefmarkt op 7 november in Barneveld. De verkoopprijs bedraagt €16,95 (17x24 cm, 100 pagina's).

Workshop diagonaal ajourbreien
Op donderdagavond 26 november (start om 19.30 uur) is er een workshop diagonaal ajourbreien. Met dunne ongeverfde wol naar keuze (alpaca, yak met zijde of babykameel met zijde of tussahzijde) gaat u dit simpele patroon breien. De sjaal valt door het schuinbreien erg soepel. het is een leuk patroon en beslist niet moeilijk. Vereisten: u moet wel recht en averecht kunnen breien. In overleg kan de sjaal nog geverfd worden. Informatie over de kosten en opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

www.thedutchcottage.nl

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl