De Sampler in Haarlem

De Sampler Patchwork, Quilting and More is een gezellige winkel met een vrij lange historie. Gevestigd in 1988 bestaat deze shop dus al ruim 25 jaar. Wisselende eigenaren wisten in de loop van de jaren De Sampler zowel in Haarlem als in de wijde omgeving tot een succes te maken.

De Sampler biedt een uitgebreide collectie stoffen waaronder reproductiestoffen, Hofmann batiks, Hollandse stoffen, Moda en Wyndham. Bekende ontwerpers waaronder Kaffe Fasset en Edyta Sitar completeren het assortiment. Voor wat betreft haakgaren biedt De Sampler exclusief voor Haarlem de bekende ByClaire garens 1 en 2.

Uiteraard zijn alle verdere benodigdheden om uw hobby uit te oefenen ook verkrijgbaar. Wilt u deelnemen aan een bee, een cursus of een workshop? Elk half jaar organiseert de Sampler er meer dan twintig! Kijk maar eens op de website (www.desampler.nl) en u vindt vast iets creatiefs waaraan u wilt deelnemen.

Kortom, iedereen die de Sampler bezoekt zal het met ons eens zijn: niet alleen de winkel is de moeite waard om inspiratie op te doen, eigenlijk past de shop naadloos in het gehele wijkje. Aan Groot Heiligland, waar de Sampler op nummer 66 is gevestigd, treft u lieflijke trapgevelhuisjes uit de 16e eeuw en overige architectonische paradepaardjes uit de 18e en 19e eeuw. Ook het schitterende Frans Halsmuseum en het Historisch Haarlems Museum zijn in deze straat gevestigd.

Gaat u er maar eens wandelen en vergeet dan niet de Sampler aan te doen. U herkent de shop gelijk aan de 80 jaar oude 'Granny’s quiltshop' in de etalage.

Tamara heet u welkom.

www.desampler.nl

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl