Webshop voor borduurpakketten en meer

Graag stellen wij u Portecenter.nl voor, een webshop met een breed assortiment aan artikelen voor hobby & vrije tijd, waaronder schilderen op nummer, ministeck, legpuzzels en een uitgebreid assortiment borduurpakketten van met name de merken Riolis, RTO en Luca-s.

Portecenter is 10 jaar geleden door Edwin & Hennie Beijer opgericht en zij zijn, zoals zo vele webshops, vanuit huis gestart in het pittoreske dorpje Eén, gelegen in het neusje van Drenthe, zoals ze zelf zeggen. Portecenter was toen vooral gericht op de portable entertainment markt, denk aan DVD-spelers, DS-en, MP4-spelers, etc.

Al snel hebben ze dat assortiment verlaten en hebben zich eerst gestort op vliegers en radiografisch bestuurbare modellen. Langzaam maar zeker werd dat assortiment uitgebreid met modelbouw, legpuzzels, ministeck en schilderen op nummer. Eén van de laatste toevoegingen waren de borduurpakketten. Uiteraard is het huis van waaruit ze zijn gestart ook te klein en hebben zij inmiddels een eigen bedrijfspand op het industrieterrein de Westerd in Peize.

Nu 10 jaar verder is Portecenter.nl uitgegroeid tot een begrip op het gebied van artikelen voor alle vormen van ontspanning, ze noemen zich dan ook niet voor niets de (ont)spannendste webshop voor hobby & vrije tijd in Nederland & België. Dit werd afgelopen november nog eens bevestigd en bekroond door het winnen van een Beslist.nl Webshop Award in de categorie vrije tijd & cadeau!

Ook voor alle fans van borduren is Portecenter het juiste adres. Bij Portecenter heeft u de keuze uit maar liefst meer dan 300 borduurpakketten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Mocht u een bepaald borduurpakket niet kunnen vinden dan hoeft u maar contact op te nemen met Portecenter en zij gaan voor u uitzoeken of het borduurpakket bij de leverancier beschikbaar is, het borduurpakket zal dan binnen enkele dagen aan u worden toegezonden.

Bij bestellingen boven de 25 euro betaalt u bij Portecenter bovendien geen verzendkosten, dat maakt Portecenter, samen met het uitgebreide assortiment tot een leuke webshop voor hobby & vrije tijd waar u uren kunt ronddolen en zich kan verlekkeren aan de meest geweldige hobby producten. Wie weet dat u naast het borduren zelfs nog wel inspiratie krijgt om een nieuwe hobby uit te proberen! Eén ding is zeker bij de meest ontspannende webshop van Nederland en België verveelt u zich nooit.

www.portecenter.nl

 

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl