Nieuwe lijn Addi

Addi heeft een hele nieuwe lijn aan natuurlijke producten op de markt gebracht. Vorig jaar begonnen met Olijfhouten rondbreinaalden, nu is dat assortiment uitgebreid naar het populaire Addi Click systeem en ook de losse punten daarvoor.

Het gebruikte Olijfhout komt van bomen die geen vrucht meer dragen en 200 tot 600 jaar oud zijn. Olijfhout kenmerkt zich door de mooie tekeningen in het hout, het is een lust voor het oog. Het houd wordt veredelt door aan het eind van de productie een laagje plantaardige olie aan te brengen, waardoor een mooie glans ontstaat. Mocht u ervaren dat de naalden hierdoor iets stroef aanvoelen, dan lost u dat eenvoudig op door met een microvezeldoekje de naalden even op te wrijven.

Tevens heeft Addi nu ook Haaknaalden g
emaakt, met een Olijfhouten handvat in combinatie met hun vernikkelde en perfect gevormde haaknaald. Door de ribbeltjes in het handvat houdt de haaknaald lekker vast en omdat het hout is voelt de haaknaald warm aan.

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws dat er nog volgt, schrijf u dan snel in op onze nieuwsbrief op www.breishop.nl

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl