Bij tante Betsy - wolwinkel met een groot hart

Bij tante Betsy - wolwinkel met een groot hart. In 2013 begon Tanja van Oostrom haar wolwinkel in Eindhoven. Niet alleen om in de winkel de mooiste, natuurlijk kwaliteitsgarens te bieden, maar ook om mensen met elkaar te verbinden door de gezamenlijke hobby en vakwerk. Samen haken en breien.

Enerzijds geeft de (web)winkel iedereen de kans zijn creativiteit te leren kennen en verder te ontwikkelen. Zo zijn er regelmatig workshops van experts, hebben we een grote tafel om samen aan te werken en krijgen we veel tips van Tanja of een van de vakbekwame docenten.

In de winkel krijg je advies over het juiste garen en/of het goede patroon voor jouw project. Fairtrade wol en kwaliteit van garen Anderzijds is er heel bewust gekozen voor kwaliteit en duurzaamheid. De garens in de winkel bevatten een zo hoog mogelijk percentage natuurlijke materialen.

Als het even kan achterhalen wij waar de wol of katoen vandaan komt. En fairtrade wol, zoals Manos del Uruguay of wol die niet overal te koop is zoals Schoppel-Wolle krijgt bij Bij tante Betsy een eigen favoriete plek. Ook het volledige assortiment Lana Grossa is hier te krijgen. Wat niet op voorraad is, kan besteld worden. Volledig synthetisch garen of garen waarbij er twijfels zijn over de herkomst komen niet in de winkel van Bij tante Betsy.

Goede doelen = samen doen En tot slot steunt Bij tante Betsy projecten voor het goede doel. Daarbij wordt een community van actieve brei- en haakfans ingezet om anderen te helpen. Zoals de mutsen voor daklozen in de winter van 2015-2016 of de breiboezems op maat voor vrouwen met een borstamputatie en de
 voor Heppie in de zomer van 2016.

Bij tante Betsy: de wolwinkel met hart voor mooie materialen en de wereld om ons heen!

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl