Geen evenementen

Ambachtelijke katoendruk

In ambachtelijke katoendrukkerij Kleine-Lijn, gelegen aan het Friese kustpad, geeft dessinontwerpster Nynke Runia workshops zeefdrukken. In het sfeervolle atelier krijgt u onder het genot van een drankje de basisbeginselen van het zeefdrukken uitgelegd en maakt u een eigen ontwerp op een van de producten. Er wordt gewerkt met 'ready-to-print' zeefdrukramen. Er is een breed assortiment textiel waaruit u zelf mag kiezen, zoals schorten, sloven, shawls, tafellopers, servetten etc.

Deze producten kunt u naar eigen keuze aanschaffen, de prijzen variëren van € 3.50 tot € 19.00. Vervolgens neemt u zelf het zeefdrukraam ter hand en gaat u creatief aan de slag.

Heeft u belangstelling voor de workshop Textiel bedrukken, dan kunt u zelf de dag en het tijdstip aangeven. Een workshop duurt een dagdeel en kan zowel overdag als in de avond plaatsvinden. Inclusief koffie en thee met eigengemaakte lekkernijen. Minimaal 4 personen. Meer informatie over kosten en aanmelden, stuur een e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast is er elke 1e zaterdag van de maand een inloopworkshop / DOEdag. Ook is het mogelijk om een workshop cadeau te geven. Hiervoor zijn leuke cadeaubonnen verkrijgbaar in de winkel.

Kleine-lijn
Stationsweg 29
9171 LR Blije
Telefoon: +31 (0)519 56 25 18 /+31 (0)6 29 173 519

www.kleine-lijn.nl

Open: dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl