Geen evenementen

Breien en quilten in Ter Apel

Naast boeken lenen, gebruikmaken van de computer en tijdschriften lezen kan men in Bibliotheek Ter Apel ook terecht voor creatieve ochtenden om te breien, haken en quilten.

Brei- en haakcafé
Elke dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur is er in Bibliotheek Ter Apel het brei- en haakcafé. Dit café is er om gezellig samen te breien, te haken, om patronen uit te wisselen en om elkaar te helpen.

Quilten
De quiltclub komt elke veertien dagen op vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur samen in Bibliotheek Ter Apel. Iedereen die zin heeft om te (leren) quilten of zoek is naar een gezellige ochtend is welkom. Mensen mogen hun eigen materialen meenemen. Dit jaar komt de quiltclub nog samen op vrijdag 28 augustus, 11 en 25 september, 9  en 23 oktober, 6 en 20 november, 4 en 18 december 2015.

Het brei- en haakcafé en de quiltclub zijn geheel vrijblijvend, iedereen kan in- en uitlopen. Toegang en deelname is gratis. Een kopje koffie of thee is te verkrijgen voor € 1,00 per kop.

Breien, haken en quilten
Bibliotheek Ter Apel
Molenplein 25
9561 KS Ter Apel (GR)
AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl