Handwerkenbeurzen buitenland

In Groot-Brittannië vinden zowel in het voor- als najaar op verschillende plaatsen the Knitting & Stitching Shows plaats.

De eerstvolgende is van 3 t/m 6 maart in Olympia in Londen. Het programma vol met handwerkmateriaalleveranciers, workshops en textiele kunst vind je hier. In het voorjaar is ook nog een beurs in Edinburgh en in het najaar weer in Londen, maar dan in Alexandra Palace, Dublin en Harrogate.

Net over de grens, in Osnabrück, vindt in het najaar de handwerkbeurs Nadel und Faden plaats. Behalve de datum, 28 t/m 30 oktober is er nog weinig bekend hierover. Ik hou jullie op de hoogte. En in het najaar vindt in Parijs de beurs ‘Creations & Savoir faire’ plaats.


Dit is meer een algemene hobbybeurs, met een groot gedeelte handwerkmateriaal. Hij wordt georganiseerd door Marie Claires 100 idées. De datum is 16 t/m 20 november, de plaats is Parc d’Expositions de la Porte de Versailles.

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl