Geen evenementen

De enige echte Nederlandse Breidagen

De enige echte Nederlandse Breidagen zijn wederom in Rijkswijk (ZH), vlak bij Den Haag! Meer dan 50 stands met uitsluitend brei- en haakmaterialen, garens, vilt, spinnen, accessoires, patronen en veel meer.

Daarnaast zijn er vele workshops, nu al te boeken voor een 'early bird' prijs via de website. O.a. Anna Maltz, Monique Boonstra, The Dutch Knitters, Loret Karman, Club Geluk, Puk Vossen.

Er zijn gratis lezingen waar u zo kunt aanschuiven, van interessante sprekers. Er is een kinderatelier op zaterdag waar kinderen kunnen leren breien/haken of juist meer leren dan recht en averecht.

Er zijn garenproeverijen waar je ook gratis aan mee kunt doen, wat is er leuker dan nieuwe garens uitproberen! Hoofdgast is Anna Maltz uit London. Designer en ontwerpser, bekend als @sweaterspotter op Instagram en van haar boek 'Penguin knits'. Bezoek op de website haar eigen pagina en zie hoe je kennis met haar kunt maken tijdens de breidagen.

Kijk snel verder op www.breidag.nl

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl