Geen evenementen

Hand-werk van hand tot hand op het platteland

Voor de 10e keer organiseer ik samen met vele vrijwillige medewerkers het Handwerkfestijn waarvan de gehele opbrengst gaat naar het Bestemmingsfonds genezing diabetes type 1 van het Diabetes Fonds.

Firma Pot verhuizingen is ook dit jaar weer onze sponsor m.b.t. de opslag van de honderden dozen. Harry en Mieke van de Brug stellen hun erf weer belangeloos beschikbaar zodat wij onze tenten weer op kunnen zetten bij: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken.

Hopelijk kan u mij helpen bij het volgende:

Θ Medewerkers gevraagd voor de verkoop van handwerk- e.a. handvaardigheidmaterialen. Op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september 2016 van 10:00-17:00 uur. Organisatorisch gezien gaat de voorkeur uit naar een gehele dag.

Θ Fotografen voor vrijdag 23 september en zaterdag 24 september 2016 van 10:00-17:00 uur.

Θ Schenkingen zoals boeken, materialen, tijdschriften, pakketten, enz. op het gebied van handwerk- en handvaardigheidtechnieken, poppenhuizen en miniaturen maar ook serviesgoed (bijv. kop en schotels, soepterine, kommen, melkkannetje, schalen, enz.). Zowel tweedehands als nieuwe creaties.

Θ Voor de decoratie zijn wij op zoek naar: zijden bloemen, (glazen) waterbuisjes voor bloemen, petticoat voor een lange jurk, vlinders, fiets met transportrek voorop, wijnvat of regenton.

Θ Bedrijven die in ruil voor de nodige p.r. willen sponsoren zodat wij bij deze tiende Handwerkfestijn extra feestelijk kunnen uitpakken!

Voor al het bovenstaande kunt u contact opnemen met ondergetekende, onder vermelding van uw naam, omschrijving van uw deelname, evt. dag en tijd. Samen met alle medewerkers gaan we er ook in 2016 weer een fleurig festijn van maken! Het is helaas niet meer mogelijk om materialen te reserveren.

Op de website www.diabetesfonds.nl/artikel/handwerkfestijn en ook op Facebook www.facebook.com/HandwerkfestijnvoorhetDiabetesFonds
vindt u de meest recente informatie over het Handwerkfestijn.

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl