Geen evenementen

Handwerkdagen! De nieuwste trends op textielgebied

De Handwerkdagen zijn terug van weggeweest… en hoe! Alle denkbare textielhobby’s komen nu samen onder één dak, nooit was handwerken zo hip als in 2016! En hoe leuk is het om steeds meer over je favoriete hobby te leren, nieuwe dingen te ontdekken en natuurlijk ook om er de nodige spulletjes aan te schaffen!

Want op de Handwerkdagen kan dat allemaal. Lees gauw verder en maak kans op een gratis entree! Wat is er te doen? Natuurlijk zijn er op de Handwerkdagen in de vele kleurrijke stands ook tal van activiteiten te beleven. Ontmoet elkaar bijvoorbeeld in het Brei & Haakcafé en neem vooral je garen mee! Praat gezellig met elkaar, leer meer over elkaars technieken, doe inspiratie op en wissel leuke contacten uit.

Kom ook eens kijken bij de demonstratie weven door Weefnetwerk. Ontmoet Lisanne Multem, blogster van Draad en Praat. Zij is op vrijdag aanwezig en geeft gratis diverse creatieve workshops. Dan kun je ‘Haak je Happy’, haar nieuwste boek, door haar laten signeren, dit boek geeft je volop inspiratie voor de vrólijkste kinderkamers! De Landelijk Spingroep is eveneens present om het mooie oude ambacht - spinnen - te promoten.

Creatieve wedstrijd Handwerken! Voor deze Handwerkdagen organiseren zij een creatieve wedstrijd! Alles mag: haken, breien, borduren, vilten, noem maar op, als het maar binnen het thema ‘herfst’, in de breedste zin van het woord, past. Je kunt traditioneel werken maar ook modern of zelfs abstract. Al jullie inzendingen worden gedurende de beurs tentoongesteld, en na afloop van de tentoonstelling sturen zij jouw inzending terug. De winnaar van deze wedstrijd ontvangt een prijs van maar liefst € 100,-.

Meer informatie nodig? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Kimberley John. De winnaar wordt op zaterdag 8 oktober om 12.00 uur bekend gemaakt. Houd vooral de website handwerkdagen.nl in de gaten voor aanvullende informatie. Vrijdag 7 oktober & zaterdag 8 oktober geopend van 10.00uur tot 17.00uur

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl