Geen evenementen

Expositie in Zandeweer

De Expositie in Zandeweer gedurende de zomermaanden. Van 1 mei tot en met 30 september zijn wij elke maandag en dinsdagmiddag open en bij gelegenheid dagelijks na een telefonische afspraak (06 2240 1387 ook na 18.00 uur).

De maand juni zijn wij dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, ook tijdens het Quiltfestival op het Hoge land in de provincie Groningen op 10,11 en 12 juni. Met medewerking van quiltgroep Macameah met hun verrassende werkstukken. Ook tijdens de festiviteiten van Sail 2016 van 29 juni tm 3 juli vanaf 10.00 uur.

We ruimen op: stoffen, kleine lapjes, handwerkbladen, quiltboeken en quilttijdschriften, sieraden en bijouterieën. Wij hebben een superkitscherig huisje met veel roze, roosjes, tulpen, glitter, glamour en volkskunst. Daar kunt uitrusten en genieten van koffie of thee met Zandeweerster gebak of Groninger koek met glittergoudboter.

Er is bij ons van alles te zien; quilts in allerlei soorten en maten, herinneringskleden schilderwerk in vele stijlen met o.a. iconen, volkskunst, moderne kunst, sieraden enz. “Het quiltersavonturenboek “met mooie verhalen en recepten ligt voor u klaar en kunt u bestellen. Wij verzorgen lezingen, vertellen, en laten quilts zien uit “de Tas”.


Lieve groet mede namens Macameah Margriet Ketting Domies Laand 4 9991 PR Zandeweer Tel 0595- 433351 Mob. 06 2240 1387 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl