Handwerkbeurs Zwolle 11-14 februari

De onder handwerksters zeer bekende en geliefde jaarlijkse handwerkbeurs in Zwolle is weer achter de rug. Rijen dames trokken langs de kramen, veel werd bekeken, even vastgehouden en daarna al dan niet tot aankoop besloten.

Er was een overvloed aan fotogeniek handwerkmateriaal en van alle technieken waren voorbeelden. Overal werd uitleg gegeven en uiteraard werden er demonstraties gegeven, kon je aan werkshops meedoen en ondertussen - gelukkig - ook nog oude bekenden ontmoeten en koffie drinken met iets lekkers.


Kortom, het waren nuttige dagen. HZG was erbij, sprak met vele bestaande en nieuwe abonnees en maakte op de laatste dag de winnaars bekend van de inzendingen voor de wedstrijd. Het thema ‘Hoe stelt u zich de HZG redactie voor’ was niet het meest makkelijke om te verbeelden, maar de jury had nog moeite om de beste eruit te halen. Mw Rijsdijk uit Zaandam werd de winnaar met het werkstuk linksonder op de foto. In HZG 195 laten wij u stappenfoto’s van het maakproces zien.

AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl