Een wereld vol granny squares

‘Een wereld vol granny Squares’ van Yvonne Koop is een boek vol nieuwe ideeën met oma’s vierkantjes. In dit boek zijn projecten verzameld met thema’s uit alle windstreken. Japanse granny’s in een zonnige theemuts en een lief kimonovestje; Spaanse granny’s in een kleurrijke strandtas en een raffiahoed, Canadese granny’s in een warme poncho en een poef in de vorm van een boomstam; Scandinavische granny’s in een Viking-hesje en een knuffeluil. Ook Hollandse granny squares mogen natuurlijk niet ontbreken: wat dacht u van een nostalgische gehaakte jasbeschermer, een vrolijke vlaggetjes-slinger of een geruite boodschappentas, allemaal in de Hollandse kleuren rood, wit en (Delfts)blauw!

De techniek van het haken wordt stap voor stap uitgelegd. Niet alleen het haken van de vierkantjes, maar ook de rondjes, driehoeken,  rechthoeken, hartjes, bloemen en sterren worden duidelijk uitgelegd.
ISBN: 9789058779670
Prijs: € 14,95
Uitvoering: 64 blz. paperback
www.forteuitgevers.nl
AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl