De Oranjes

Een uitgeBREIde geschiedenis

Voorpret gegarandeerd met deze grappige uitgave, die compleet gewijd is aan de koninklijke familie. Hiermee kunt u immers letterlijk ‘toewerken’ naar de inhuldiging van Prins Willem Alexander op 30 april en zelf alvast een balkonscène ensceneren bij u thuis. Het boek bevat naast grappig geschreven biografieën over de verschillende familieleden, eenvoudige patronen om de koninklijke familie te breien, inclusief koningsmantel en Máxima’s trouwjurk.

De gebreide personages zijn heel treffend gelukt; de poppen (H.M. Koningin Beatrix, Prins Claus, Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de drie prinsesjes) zijn duidelijk herkenbaar als persoonlijkheden, en ook de kleding die de familie droeg bij hoogtepunten als kroningen en huwelijken is direct herkenbaar.

De schrijfster van het boek Fiona Goble is een autoriteit op het gebied van gebreide poppen. Eerder beschreef zij de verloving en het huwelijk van de Engelse kroonprins William en zijn Kate Middleton en breide zij de Britse Koninklijke familie.

De Oranjes, een uitgeBREIde geschiedenis
Fiona Goble, Sussex
gebonden, 80 pagina’s, 21,5X23,5 cm
kleurenfoto’s
ISBN: 978 90 4520 060 6
Het boek is te koop bij de meeste Nederlandse boekhandels of anders te bestellen via de website van de uitgever: Karakter Uitgevers
Prijs: € 14,95
AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl