Hollands Welgaren

Haakmomenten en Breigeluk

Geheel in stijl met haar blog creJJtion, brengt Maaike van Koert in Hollands Welgaren, haakmomenten en breigeluk, opnieuw lezers in een sfeervolle wereld vol toegankelijke projecten om zelf te maken. In dit boek vind je een overzicht van haar creatieve werk op het gebied van haken en breien, maar ook naaien, borduren en recepten komen aan bod.

In Hollands Welgaren vieren we de landelijke levensstijl; aandacht voor de mooie dingen van het dagelijks leven, toegankelijke projecten die veelal tussendoor gemaakt kunnen worden of juist om tot rust te komen na een drukke werkdag. Maar liefst 25 projecten en hun patronen komen aan bod. Natuurlijke materialen voeren vanzelfsprekend de boventoon; wol, katoen en hergebruikt materiaal.

Kortom, Hollands Welgaren geeft je een totaalbeeld van de landelijke levensstijl waar we in deze drukke tijd zo enorm van kunnen genieten. Heerlijk om zelf van te genieten maar ook leuk om cadeau te doen. In combinatie met prachtige sfeervolle fotografie is het boek een lust voor het oog en is het wel heel verleidelijk om er direct mee aan de slag te gaan.

In 2014 verscheen haar eerste succesvolle boek Puur haken. Hollands Welgaren is het tweede boek van Maaike van Koert.

[Te bestellen bij Veltman Uitgevers]

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op handwerkgebied en van HZG? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

E-mailadres:

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl