Veelgestelde vragen

Verkrijgbaarheid
Waar is Handwerken zonder Grenzen verkrijgbaar?
Bij Verkooppunten kunt u in de lijst uw woonplaats opzoeken (of een plaats in de buurt). Klik de plaats aan en er verschijnt een overzicht van de verkooppunten.

Verschijnt Handwerken zonder Grenzen ook als digitaal magazine?
Nee, ons magazine is alleen verkrijgbaar in print.

Is het mogelijk om een proefnummer aan te vragen?
Ja, dat is mogelijk. Bestel het laatste nummer voor de reguliere verkoopprijs (8,95) via Magvilla.

Is het mogelijk om oude nummers aan te vragen?
Ja, ook dat is mogelijk. Ga naar Nabestellen. Hier kunt u vanaf 1995 nabestellen. Oudere nummers kunnen worden aangeboden via het magazine of via onze facebookpagina. Of kijk op Marktplaats, Boekwinkeltjes.com, op textiel- en boekenmarkten, enz.

Ik heb oude nummers van Handwerken zonder Grenzen die ik weg wil doen? Hebben jullie daar belangstelling voor?
Ja altijd. Via de lezersrubriek van ons magazine kunt u uw HZG-nummers aanbieden. Vermeld uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer, zodat geïnteresseerden contact met u kunnen opnemen. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. HZG’s aangeboden.

Agenda
Waar kan ik een evenement, expositie of workshop doorgeven voor de rubriek Gaan zien Gaan doen, of voor op de agenda op de website?
Activiteiten gericht op textiel en handwerken kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Gaan zien gaan doen. Om uw bericht in ons magazine te kunnen plaatsen, moet uw bericht uiterlijk een maand voor de verschijningsdatum (zie verschijningsdata) bij ons binnen zijn. Dit in verband met het afdrukken. Uw bericht kan wel altijd in de agenda op onze website worden geplaatst.

Website
Ik wil een patroon downloaden. Hoe doe ik dat?
Ga in het menu naar Aan de slag en klik vervolgens op Download patronen. Er verschijnt een lijst met titels van werkstukken die we niet of gedeeltelijk in het magazine konden publiceren. De desbetreffende editie van HZG staat in de lijst vermeld.

Nieuwsbrief
Ik heb mij aangemeld voor de wekelijkse nieuwsbrief van Handwerken zonder Grenzen. Nu vind ik in mijn spambox een e-mail met als afzender een voetbaladres, waarin staat dat ik mijn aanmelding met bevestigen op een link die ook iets met voetbal te maken heeft. Kan ik veilig op die link klikken?
Handwerken zonder Grenzen is onderdeel van Sports Media Corporation BV, die ook een voetbalblad uitgeven. Voor het versturen van onze nieuwsbrief maken wij gebruik van software van VoetbalElf. U kunt dus inderdaad veilig op de link klikken.

Abonnees
Ik wil graag abonnee worden. Wat zijn de mogelijkheden?
Meld u hier aan als abonnee. U kunt een eenjarig of een tweejarig abonnement afsluiten. Handwerken zonder Grenzen verschijnt 6 keer per jaar, dus u ontvangt respectievelijk 6 of 12 nummers. Bij uw abonnement kunt u kiezen uit diverse prachtige welkomstgeschenken; mooie boeken over uiteenlopende textiele onderwerpen, zoals breien, quilten, haken.

Ik ben abonnee en heb een vraag over mijn abonnement of wil een wijziging doorgeven (bijv. i.v.m. verhuizing).
Hiervoor neemt u contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  o.v.v. vraag abonnee.

Werkstukken
Ik heb een leuk idee voor een werkstuk naar eigen ontwerp. Hebben jullie daar belangstelling voor?
Ja zeker! We zoeken naar een goede balans en publiceren steeds vier werkstukken per nummer. De behandelde technieken worden zo goed mogelijk afgewisseld. Hoewel het ons steeds opnieuw lukt voldoende werkstukken in huis te hebben, zou het toch veel efficiënter zijn als we een voorraad aan konden leggen van diverse items, inclusief beschrijving en stappenfoto’s. Vooral dat laatste is belangrijk. Iets maken is tot daar aan toe, maar dat in de perfecte volgorde op schrift stellen en de stappenfoto’s daarmee te laten corresponderen, is een ander verhaal.

Net zoals we steeds uiteenlopende artikelen op voorraad hebben, zouden we bijzonder graag ook wat ruimer in de werkstukken zitten. De diverse technieken kunnen in dat geval beter op elkaar afgestemd worden en kunnen ook op een gerelateerd artikel volgen. Mocht u interesse hebben voor het maken van iets en daarbij ook een correcte werkbeschrijving kunnen leveren, dan kunt u contact opnemen met HZG-hoofdredacteur Boukje Mulder, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als u foto’s meestuurt van een door u gemaakt werkstuk in de techniek waarmee u aan de slag wilt, dan kunnen wij alvast een indruk krijgen. In overleg kunnen we dan afspreken hoe we verder gaan.

Adverteren
Ik wil met mijn bedrijf/organisatie in Handwerken zonder Grenzen adverteren. Hoe doe ik dat?
Lees verder bij Adverteren.

 

AddThis Social Bookmark Button

Nu in HZG 200:

Crafts Council bemiddelt Nederlands erfgoed naar Parijse catwalk* Retro plaid wordt stoere hippe eyecatcher en nog veel meer....
En verder: een overzicht van actuele tentoonstellingen, uitdagende workshops en textielevenementen.

HZG en evenementen

Expositie Quiltersgilde, 6 tot en met 10 september, de Laurentiuskerk of Grote Kerk in Alkmaar.

Zie: www.quiltersgilde.nl